Voorgerecht met zalm, appel en rode biet

Kerst voorgerecht: Zalm | Appel | Rode Biet


4 personen

Dit makkelijke voorgerechtje met gerookte zalm, appel en bietjes zal het geweldig doen tijdens jouw kerstdiner. Het is snel te maken, je kunt het gedeeltelijke voorbereiden. het is lekker licht en het ziet er geweldig uit door de prachtige kleuren. Snijd je appel wel pas op het laatste moment, deze zal anders bruin kleuren. Dit staat niet zo smakelijk en doet afbreuk aan je mooie gerechtje.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Ton van Schilt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.