Westfriese Jodenkoek

Ingrediënten
Dé Westfriese Jodenkoek. Voor wie deze taart niet kent: Je moet hem een keer gemaakt hebben. Westfriese Jodenkoek is een stevige roomboterkoek gevuld met amandelspijs. Zó lekker. En deze taart is ook helemaal niet zo moeilijk om klaar te maken. Je moet er wat geduld voor hebben, maar dat is het zeker waard. Versier de Westfriese Jodenkoek eventueel nog met wat slagroom en sprinkles en smullen maar!
Bereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 30 min


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |