Westfriese Jodenkoek

Westfriese Jodenkoek


Dé Westfriese Jodenkoek. Voor wie deze taart niet kent: Je moet hem een keer gemaakt hebben. Westfriese Jodenkoek is een stevige roomboterkoek gevuld met amandelspijs. Zó lekker. En deze taart is ook helemaal niet zo moeilijk om klaar te maken. Je moet er wat geduld voor hebben, maar dat is het zeker waard. Versier de Westfriese Jodenkoek eventueel nog met wat slagroom en sprinkles en smullen maar!

Bereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 30 min

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.