Wintersalade van geroosterde pastinaak met boerenkoolchips

Ben je even klaar met de stamppot gerechten, soep of ovenschotels? Dan is deze wintersalade van geroosterde pastinaak en boerenkoolchips een leuk idee als alternatief. Het is eens iets anders, heel gemakkelijk om te maken en nog gezond ook! En lekker natuurlijk. Behalve de vinaigrette, maak je alles in de oven. Op 1 bakplaat. Ideaal! De worteltjes en de pastinaak worden heerlijk zoet en de boerenkool wordt lekker krokant. Breng deze zoete smaken samen met een mosterdvinaigrette. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |