Witte stoofpeertjes met dessertwijn en jasmijnthee

Koken met wijn is niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker en geeft mooie diepe smaken in je gerechten. In dit geval wordt er niet gekookt met rode wijn of port, maar met een iets minder voor de hand liggende wijn. Deze witte stoofpeertjes worden namelijk klaar gemaakt in dessertwijn. En niet alleen dessertwijn, maar ook met vanille en jasmijnthee. Klinkt heerlijk toch? Serveer de peertjes met een bolletje vanille soja-ijs en je hebt een top dessert! Enjoy!
Voorbereidingstijd: 15 min | Stooftijd: 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene Meisjes
![]() |
Pita's met oesterzwammenshoarm... |
![]() |
Vegan scones met lemon curd |
![]() |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |