Wortel cake

Foody Redactie


Ik moet bekennen dat ik vroeger dacht dat worteltaart niet bestond. Dat kwam door een of ander flauw grapje met een konijn en een bakker. Toen ik op een Amerikaanse blog een recept tegenkwam kon ik me nog steeds niet voorstellen dat het lekker was want ja... groente en zoetigheid, dat gaat toch niet samen? Inmiddels heb ik deze geweldige wortelcake al veel vaker gemaakt en jeetje wat is dit lekker zeg. Dit is een recept waar je geen spijt van gaat krijgen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Joke Nieuwenhuijsen
  • Carolien de Milliano
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.