Wortelwrap met geitenkaas

Weleens een wortelwrap geprobeerd? Niet? Zeker een keertje doen. Door de wortel in de wrap, is deze wat zoeter dan een tortilla. En omdat de wrap van zichzelf een beetje zoet is, is het heerlijk om 'm te beleggen met een frisse tegenhanger. In dit geval geitenkaas. Geitenkaas en wortel is namelijk een top combinatie. Maak de wrap lekker smeuïg met een sausje van crème fraîche, mosterd en honing. Perfect als lunch, maar ook heerlijk om op een warme dag als frisse maaltijd te serveren. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |