Wrap van bavette met een bite

Wrap van bavette met een bite


4 personen

Deze zomer gaat de barbecue ongetwijfeld weer aan. En in plaats van altijd maar het sateetje, kip of stukken zalm, is het dit keer tijd voor een goed stuk vlees. Bavette bijvoorbeeld. Een mooi stuk vlees, wat naast peper en zout niet veel nodig heeft, en je niet al te lang hoeft te bakken tot deze perfect gegaard is. Snijdt op de draad voor een smaakvol stuk vlees met een verrassende bite. Leg de mooie stukken vlees op een tacowrap, serveer met een zelfgemaakte chimichurri en genieten maar. Heerlijk! 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Glutenvrij rabarbertaartje Glutenvrij rabarbertaartje
Zoete aardappelhummus Zoete aardappelhummus
Bietengazpacho - lekker fris voor warme dagen Bietengazpacho - lekker fris v...
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.