Wrap van bavette met een bite

Foody Redactie


Deze zomer gaat de barbecue ongetwijfeld weer aan. En in plaats van altijd maar het sateetje, kip of stukken zalm, is het dit keer tijd voor een goed stuk vlees. Bavette bijvoorbeeld. Een mooi stuk vlees, wat naast peper en zout niet veel nodig heeft, en je niet al te lang hoeft te bakken tot deze perfect gegaard is. Snijdt op de draad voor een smaakvol stuk vlees met een verrassende bite. Leg de mooie stukken vlees op een tacowrap, serveer met een zelfgemaakte chimichurri en genieten maar. Heerlijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.