Yoghurtcake met rabarber

Deze yoghurtcake met rabarber is heerlijk fris en smeuïg en heeft een lekker licht zuurtje door de rabarber. Om de smaak goed in balans te houden is er wel nog aardig wat basterdsuiker aan de cake toegevoegd, maar dan kan zo af en toe ook geen kwaad toch? De cake is meer dan geslaagd. En nog hartstikke gemakkelijk om te maken ook. Aan de slag dus!
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 50-60 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |