Zalm mousse met roomkaas en dille

Pasen en eieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar zalm mag op de paastafel toch zeker ook niet ontbreken. Deze zalm mousse met roomkaas en dille is simpel om te maken, lekker en daarnaast ook nog gemakkelijk om te combineren. Heerlijk als spread, op bijvoorbeeld een cracker of broodje, maar ook ‘puur’, als klein voorgerechtje. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |