Zelf clotted cream maken

Muffins met citroen en bramen


Heb je heerlijke scones klaarmgemaakt maar kan je de clotted cream niet zo snel in de schappen vinden. Deze zelfgemaakte clotted cream is onwijs makkelijk en ook nog een super lekker. Je hoeft nooit meer op zoek naar potjes clotted cream.  De ingrediënten in dit recept zijn goenoeg voor een klein schaaltje clotted cream. Je kunt eenvoudig grotere porties maken. Let op: houd in ieder geval altijd de volgende verhouding aan: 5 delen crème fraîche en 4 delen mascarpone.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Wouw52
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Sharon
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.