Zelf Ras el Hanout maken

Zelf ras el hanout maken | Simone's Kitchen


Van heel veel verschillende kruiden kun je ook heel gemakkelijk een ander heerlijk kruidenmengsel maken. Namel Ras al Hanout. Korianderzaadjes, komijnzaad, kaneelpoeder, gemberpoeder, kurkuma, zwarte peper en kardemom is wat je er voor nodig hebt. 
Rooster van tevoren de hele specerijen, hierdoor kom de geuren en smaken goed vrij. Meng deze vervolgens met de overige kruiden en je zelfgemaakte Ras el Hanout kruiden is klaar. Makkelijker kan niet toch? 

 
Indiase Kikkererwten Curry
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Gehaktspiralen van bladerdeeg
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Heel veel kruiden-noten
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.