Zelfgemaakte chocoladesaus

Chocoladesaus maakt (bijna) alles lekkerder. Giet het over vanille-ijs, serveer het met vers fruit en warme crêpes, gebruik het om een taart mee af te werken of lepel het gewoon zo uit het kannetje! Wat je er voor nodig hebt om zelf chocoladesaus te maken? Niets meer dan slagroom en pure chocolade. Makkelijker kan niet.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |