Zoete aardappel curry

Zoete aardappel curry


Deze zoete aardappel curry heeft een Inidaas tintje gekregen door de toevoeging van Garama Masala. De curry is goed gevuld met spinazie en kikkererwten, omhuld in een heerlijke saus op basis van tomaat en kokosmelk. Yum! Heerlijk om te serveren met quinoa, maar deze zoete aardappel curry is ook top in combinatie met rijst of naan. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Simone Heemskerk
  • Sjors van Tongeren
  • Smitdewy
  • Moon Basa-kolin
  • Naomi Van de Pol
  • Claudia Borges
  • Renate Rozendaal
  • Meggie van Dooren
  • Madieke van der Zee
  • Gerda Snoek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.