Zoete aardappelrösti
Rosti koop je wellicht meestal kant-en-klaar uit het vriesvak. Zelf maken is echter hartstike leuk en helemaal niet zo moeilijk. Deze variant van zoete aardappel is extra speciaal. Het makkelijkst is om een foodproccesor te gebruiken voor het raspen van de aardappels. Mocht je die niet hebben, niet getreurd. Een rasp werkt ook, maar dit kost iets meer tijd. Zowel warm, als koud heerlijk om te serveren.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |