Zoetzuur van pompoen

Zoetzuur van pompoen


Het is weer herfst en dus is het weer tijd voor de pompoen. En laat de pompoen nu net lekker veelzijdig zijn. Heerlijk om soepen mee te maken, stoofpotjes, puree, frietjes en ga zo maar door. Maar je kunt er ook deze heerlijke zoetzuur van pompoen mee maken. Het is lekker zoetig waardoor het perfect past bij geitenkaas en walnoten op en toastje. Of op een hamburger. Of door een salade. Kortom, lekker veelzijdig dus. En nog een pluspunt: het is super gemakkelijk om te maken. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Angelina Florisse Hützen
  • Katja070
  • Laura Siebers
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Dahl met pompoen
 15
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Snelle basis groentesoep
 8
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.