Aardappelgratin met prei en rozemarijn
Deze lekkere aardappelgratin met prei en rozemarijn herintrocudeert de aardappel. We eten in Nederland steeds minder aardappels, door de komst van net zo lekkere alternatieven. We moeten onze eigen aardappel alleen niet vergeten. Een gratin is een feestelijk aardappelgerecht, waar je weinig werk aan hebt. De oven doet het meeste voor je. Voor een snellere variant kun je voorgegaarde aardappelschijfjes gebruiken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |