Aardbei-kwarktaart met biscuitbodem

Aardbei-kwarktaart met biscuitbodem


Yes, het is weer aardbeienseizoen! Tijd dus om daar weer veel lekkers mee te maken. Te beginnen met deze heerlijke aardbei-kwarktaart met biscuitbodem. Normaal gesproken maak je de bodem van de kwarktaart met een mengsel van koekjes en boter, maar deze variant is gemaakt van kokosbloesemsuiker, speltmeel en pure chocolade. Yum! Helemaal niet moeilijk om te maken en ontzettend lekker! Geniet ervan.

Bereidingstijd: 40 min | Koeltijd: 3 uur 

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sjoukje van der Kooi
  • Esmée Kramer
  • Anita Bakker-Wit
  • Margriet Wiersma
  • Melissa Schurer
  • Kim Van de Meulengraaf
  • Wil Joop
  • Bianca Silooy-Leungen
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.