Appel crumble met amandelmeel

Appel crumble met amandelmeel


Een appeltaartje als ontbijt? Wie wilt dat nou niet! Wel een gezondere variant uiteraard! Deze appel crumble gemaakt met amandelmeel, kaneel, agavesiroop, kokosolie en appel (natuurlijk!) is super simpel om te maken en ontzettend lekker. Zet de crumble de avond van te voren klaar, zet 'm de volgende morgen in de oven en je hebt een super ontbijtje! Tip: ook lekker als dessert met een bolletje vanille ijs. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Sabrina Driehuijs-Mensch
  • Carla Nicastro
  • Jacqueline Smithuis-Gnocchi
  • Balthazar Den Breems
  • Lydia van den Broek
  • Muriël Moraal
  • Bianca Janssen
  • Diana Fransen
  • Sandra Grasdijk
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.