Appelslof

Appelslof


Sloffendeeg, het is zo lekker! Het leuke van sloffen is dat er zoveel verschillende manieren zijn om ze af te maken. De topping voor deze appelsloffen wordt niet meegebakken in de oven, maar kort gebakken in een pan. Dat zorgt ervoor dat de appel een lekkere bite houdt, maar wel zacht genoeg is voor een mooi contrast met de knapperige sloffenbodem. De geleisuiker zorgt ervoor dat het vrijgekomen vocht licht gebonden wordt en voor een prachtig glanslaagje zorgt. Succes gegarandeerd! Let op: het deeg moet minimaal 1 uur rusten in de koelkast. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Anita Bakker-Wit
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.