Asperges met ham en ei

Asperges zijn volop in het seizoen dus de hoogste tijd om hier wat mee te doen. Dit keer wordt het de klassieke bereiding met ham en ei, maar in een nieuw jasje. Met een gepocheerd eitje deze keer en een heerlijke toef peterselieboter. Dus hij blijft klassiek, maar dan toch net een beetje anders. Liever geen beenham? Vervang deze dan door gerookte zalm.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |