Atjar Ketimoen
Atjar Ketimoen is een topper uit de Indonesische keuken en heel eenvoudig om te maken. Vaak wordt het gebruikt als zuur (bij)gerecht. Het is lekker om het na de bereiding direct te serveren, maar je kunt de Atjar ook prima even bewaren in de koelkast. Wel zul je dan merken dat het begint te krimpen, maar de smaakt wordt er niet minder op! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |