Homemade Babi Pangang

Heb je altijd al eens zelf Babi Pangang willen maken? Dit heerlijke recept bestaat uit twee onderdelen. Het recept begint met het voorbereiden van de marinade. Vervolgens worden de varkenslappen geserveerd met een heerlijke saus met onder andere sambal, gember, knoflook en bastardsuiker. Let op: Laat het vlees minimaal een paar uur marineren in de koelkast.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |