Babi Ketjap

Babi Ketjap


Dit gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in ketjap is een gerecht uit de Chinees-Indonesische keuken. Ontzettend lekker en je hebt het vast wel eens besteld of afgehaald bij de Chinees. Maar wist je dat je Babi ketjap ook gemakkelijk zelf kunt maken? Het kost even wat tijd, maar zo de moeite waard. Serveer de babi ketjap met gebakken rijst en Oosterse groenten. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Marineren: minimaal 60 min | Sudderen: 300 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Wibbe van der Terp
  • Irene van Waarde
  • Arnella Miedema
  • Wouw52
  • Janny Jager
Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap
 14
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 28
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Homemade Babi Pangang
 25
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Babi Ketjap
 10
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.