Babi Ketjap

Babi Ketjap


4 personen

Dit gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in ketjap is een gerecht uit de Chinees-Indonesische keuken. Ontzettend lekker en je hebt het vast wel eens besteld of afgehaald bij de Chinees. Maar wist je dat je Babi ketjap ook gemakkelijk zelf kunt maken? Het kost even wat tijd, maar zo de moeite waard. Serveer de babi ketjap met gebakken rijst en Oosterse groenten. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Marineren: minimaal 60 min | Sudderen: 300 min 

 

Favoriet recept van

  • Irene van Waarde
  • Arnella Miedema
  • Wouw52
  • Janny Jager
Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap
 13
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 28
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Homemade Babi Pangang
 23
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Babi Ketjap
 9
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.