Babi Ketjap
Dit gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in ketjap is een gerecht uit de Chinees-Indonesische keuken. Ontzettend lekker en je hebt het vast wel eens besteld of afgehaald bij de Chinees. Maar wist je dat je Babi ketjap ook gemakkelijk zelf kunt maken? Het kost even wat tijd, maar zo de moeite waard. Serveer de babi ketjap met gebakken rijst en Oosterse groenten. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Marineren: minimaal 60 min | Sudderen: 300 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |