Bietjes lasagne met geitenkaas
Heb je zin in lasagne maar zou je wel net iets anders willen proberen? Maak dan deze bietjes lasagne met geitenkaas! In plaats van lasagne bladen gebruik je plakjes rode biet die je eerst ongeveer 60 minuten hebt laten roosteren in de oven. Serveer de lasagne met wat rucola en je heerlijke maaltijd is helemaal af! Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |