Boerenkoolrisotto met kabeljauw
Boerenkool is een heerlijke Hollandse groente, maar deze groente wordt ook in Italië gegeten. Ok, niet onder dezelfde naam, maar wel onder de naam cavolo nero oftewel palmkool. De bladeren van deze soort zijn iets zachter dan die van de Hollandse boerenkool en is in Nederland te vinden bij ecowinkels. Maar deze boerenkoolrisotto is ook lekker met Hollandse boerenkool en een lekker stuk kabeljauw. Buon Appetito!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |