Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon


6 personen

Stoofschotels zijn heerlijke gerechten om te serveren in het najaar. Deze Boeuf Borguignon is er daar zeker een van. Boeuf Borguignon is een Franse stoofschotel, bomvol van smaak. Dit komt mede door de rode wijn waar het rundvlees in gestoofd wordt. Voordeel is dat ze altijd in de smaak vallen en van te voren goed kunt voorbereiden. Het lekkerst is het als je het een dag van te voren maakt. Dan kunnen de smaken goed intrekken en smaakt het nóg lekkerder. Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Bart van der Helm
  • Wesley Vankuyk
  • Jolien Vervoort
  • Yone Van Beek
  • PvdZ
  • Eegpouwels
  • Steve de Hoog
  • Sofie Geronimo
  • Claudia Ahlers
  • Louise Van Der Kelen
Boeuf Bourguignon
 16
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Global Cuisine: Franse Boeuf Bourgignon
 9
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Kerstrecept: Beet bourguignon + kerstcatering
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.