Bounty fudge met gecondenseerde melk

Bounty fudge met gecondenseerde melk


Ben jij gek op kokos en op bountyrepen? Dan is deze guilty pleasure écht iets voor jou: bounty fudge! Je kunt kiezen voor een pure choco versie of voor de melkchocoladeversie. Wij zijn in dit recept uitgegaan van bounty fudge met melkchocolade, maar indien je liever voor puur kiest vervang dan de melkchocolade bountyrepen voor de pure varianten. Hetzelfde geldt voor de chocolade. In principe is de bounty fudge met gecondenseerde melk zo klaar, hij moet alleen 3 uur stollen in de koeling dus hou daar rekening mee. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Elly Dodde
  • Info
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.