Boursin bonbons met olijven

Lekker borrelen, lekkere hapjes en goed gezelschap! Deze Boursin bonbons, gevuld met olijven mogen bij een borrel zeker niet ontbreken. De roomkaas met knoflook en fijne kruiden met de olijf is een lekkere combinatie. De walnoten om de bonbon heen zorgen als extra voor een lekkere crunch. Serveer met een glaasje wijn en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |