Pindakaas-banaan bonbons

Foody Redactie


Deze pindakaas-banaan bonbons zijn perfect om de zoete trek te stillen. En zeg nou zelf, pindakaas, banaan en chocolade zijn een topcombinatie toch? De bonbons kun je laten stollen of opstijven buiten de koelkast, of in de koelkast zodat het sneller gaat en je er eerder van kunt genieten. Ook kun je ze in de vriezer zetten, zo krijg je lekere ijsbonbons. Het is allemaal net zo lekker en even gemakkelijk. Enjoy!  Bereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 2 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Paul Schuiling
  • Evelien-vdbroek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.