Pindakaas-banaan bonbons

Pindakaas-banaan bonbons


Deze pindakaas-banaan bonbons zijn perfect om de zoete trek te stillen. En zeg nou zelf, pindakaas, banaan en chocolade zijn een topcombinatie toch? De bonbons kun je laten stollen of opstijven buiten de koelkast, of in de koelkast zodat het sneller gaat en je er eerder van kunt genieten. Ook kun je ze in de vriezer zetten, zo krijg je lekere ijsbonbons. Het is allemaal net zo lekker en even gemakkelijk. Enjoy!  Bereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 2 uur 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Paul Schuiling
  • Evelien-vdbroek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.