Bonbons met pralinévulling

Deze bonbons met (zelfgemaakte) pralinévulling zijn perfect om cadeau te geven. Door de pralinépasta met gesmolten chocolade te mengen ontstaat er een heerlijke notige chocoladevulling. Na het opstijven snijd je er blokjes van en die haal je door de getempereerde chocolade. Deze feestdagen geniet je dus van heerlijke zelfgemaakte bonbons! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |