Brioche tulband

Brioche tulband


Altijd al gedacht dat het maken van een brioche ingewikkeld is? Niets is minder waar, want moeilijk is het zeker niet, geduld vergt het wel. Het deeg moet namelijk heel wat uren rijzen in de koelkast. Daarom is het het handigst als je een avond van te voren al begint met het maken van het deeg. 'S ochtends nog even afbakken je kunt heerlijk genieten van een warme brioche bij het ontbijt. Klinkt goed toch? Smullen maar.
Voorbereidingstijd: 15 min |Rijstijd: minimaal 8 uur + 70 min |Oventijd: 25 minuten

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Chocolade-hazelnoot bananenbrood Chocolade hazelnoot bananenbrood
Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.