Brood met olijven en feta

Ingrediënten
- 75 gr bloem
- 75 ml water
- mestpuntje gedroogde gist
- 300 gr bloem
- 150 ml water
- 5 gr gedroogde gist
- 7 gr zout
- 2 el olijfolie
- 150 gr feta
- 60 gr groene olijven
- 60 gr zwarte olijven
- bloem, voor het werkklad
Dit gevulde brood met olijven en feta is onwijs lekker bij de borrel of bij een warme kom soep. Het brooddeeg wordt na de tweede rijs ingeknipt wat hem zijn speelse uiterlijk geeft. Met de vulling van dit brood kan je natuurlijk volop variëren; zongedroogde tomaatjes, blauwe kaas, kruiden, noten, pesto. Ze smaken allemaal heerlijk in dit brood!
Let op: begin met dit recept een avond van te voren
Voorbereiding: 10 min | Wachttijd: 1 nacht | Rijstijd: 1 uur + 45 min + 15 min |Oventijd: 20-30 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |