Cheesecake met aardbeien, frambozen en citroen

Deze mooie cheesecake met aardbeien, frambozen en citroen ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook heel makkelijk om te maken. En het grote voordeel van deze cheesecake is dat je hem zonder problemen een paar dagen kunt bewaren in de koelkast. Sterker nog, hij wordt er lekkerder van! Vandaag gebakken, is morgen eten, want nadat je hem een uur in de oven hebt gehad, moet hij nog zeker 6 uur (of een hele nacht) in de koelkast.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |