Chocoladetaart met frambozen

Het is tijd voor deze geweldige chocoladetaart met frambozen. De volle en romige chocoladeganache combineert goed met de frisse frambozen. De frambozenjam in de taart is op smaak gebracht met een heel klein beetje rozenwater. Dat geeft een extra lekkere touch aan het geheel. Als je geen fan bent van rozenwater kun je het achterwege laten, maar echt; deze kleine hoeveelheid is echt een fijne toevoeging! Smullen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |