Citroensorbet
Citroenijs is heerlijk fris en vol van smaak. In deze sorbet van citroen zit zowel citroen- als limoensap, wat de ijs een mooie, frisse smaak geeft. Vind je het te zuur? Voeg dan iets meer suiker toe. Wil je voor gaan voor een extra intense smaak? Voeg dan wat rasp van een halve citroen en halve limoen toe en laat deze even meekoken met de suikersiroop. Heerlijk als dessert, maar een bolletje citroensorbet is ook een goede toevoeging aan een glas prosecco. Genieten!
Voorbereidingstijd: 10 min | Koelen: 1 nachtje | Bereiden: 40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |