Eenvoudige taartjes met physalis
Dit heerlijke taartje met koekbodem en gevuld met een slagroom-mascarpone mengsel is super om te serveren als dessert of bij de koffie. Onwijs gemakkelijk om te maken en echt ontzettend lekker. En voor wie dacht dat de physalis, ofwel de Kaapse Kruisbes, alleen als decoratie materiaal gebruikt kon worden heeft het mis. Doop ze in de gesmolten chocolade, leg ze in het midden van het gebakje en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |