Eiersalade

Foody Redactie


Pasen en eieren kunnen natuurlijk niet zonder elkaar. Nu kun je natuurlijk gemakkelijk een bakje eiersalade in de winkel kopen, maar er gaat niet boven zelfgemaakte eiersalade. Op die manier kun je deze vullen met wat je zelf wilt. Aan deze eiersalade is gerookte zalm toegevoegd, maar je zou er ook voor kunnen kiezen de salade wat meer pit te geven door een rood pepertje toe te voegen. Je kunt er prima mee variëren dus. Heerlijk op een broodje of cracker tijdens de lunch of op een toastje bij een feestje. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Emile
  • Lisettehartje
  • Martijn de Klark
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.