Feestelijke witte chocolademousse met kern van frambozencremeux

Ingrediënten
- 1 blaadje gelatine
- 150 gr (diepvries)frambozen
- 1 eidooier
- 1 ei
- 40 gr suiker
- 40 gr boter
- 300 ml slagroom
- 3 eieren
- 50 gr suiker
- 4 blaadjes gelatine
- 270 gr witte chocoladecallets
- 75 gr ameretti koekjes, grof gehakt
- velvet spray witte chocolade
- suikersterren
- verse frambozen
Deze feestelijke witte chocolademousse met frambozencremeux, is perfect om te serveren als afsluiter van het kerstdiner. De luchtige en volle witte chocolademousse vormt een mooi contrast met de romige en frisse frambozencremeux. En de bodem van Italiaanse bitterkoekjes maakt dat er ook nog een heerlijke crunchy bite aan zit. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan.


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |