Finse open appeltaart
Mijn moeder maakte vroeger echt de allerbeste appeltaart. Heerlijk met grote partjes appel ‘on top’. Na het bakken werd de taart aan de bovenkant nog bestreken met warme abrikozenjam. Oehh zó lekker! Hoog op mijn ‘to cook’ lijstje stond deze jeugd appeltaart dus, maar dan wel helemaal zelf gemaakt natuurlijk. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat deze wijze een mengelmoes is van een Finse en een open appeltaart. Tijd dus weer om zo'n soort appeltaart te bakken: een Finse open appeltaart. Oh wat was die lekker zeg!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |