Bretoense appeltaart

Ingrediënten
- 35 gr boter
- 2 eidooiers
- vanille
- 10 gr aardappelzetmeel
- 60 gr suiker
- een beetje amandelbroyage 50/50
- afdekgelei
8 personen
Ben je gek op appeltaart? Dit recept voor een Bretoense appeltaart ziet er niet alleen heerlijke uit, hij is het ook nog! In tegenstelling tot de ‘normale’ appeltaart giet je hier nog een mengsel over de appelvulling heen. Met als resultaat een lekkere appeltaart die het bakken zeker waard is. Geniet ervan! Let op: het deeg moet nog een paar van tevoren nog enkele uren koelen in de koelkast.


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |