Bretoense appeltaart
Ben je gek op appeltaart? Dit recept voor een Bretoense appeltaart ziet er niet alleen heerlijke uit, hij is het ook nog! In tegenstelling tot de ‘normale’ appeltaart giet je hier nog een mengsel over de appelvulling heen. Met als resultaat een lekkere appeltaart die het bakken zeker waard is. Geniet ervan! Let op: het deeg moet nog een paar van tevoren nog enkele uren koelen in de koelkast.
Ingrediënten
- 35 gr boter
- Eierdooier
- vanille
- 10 gr aardappelzetmeel
- 60 gr suiker
- Amandelschaafsel
- Jam
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |