Flammkuchen 2.0
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas, het wordt ook wel Tarte flambée genoemd. De tarte flambée heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Superlekker! Heerlijk om te serveren als hoofdmaaltijd, maar ook als hapje tijdens bijvoorbeeld een borrel doet de Flammkuchen het goed. Snijd 'm in stukjes en verdeel onder je gasten. Geniet ervan.
Bereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 60 min Oventijd: 10 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |