Flammkuchen met spek en uien

Flammkuchen met spek en uien


Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas, het wordt ook wel Tarte flambée genoemd. De tarte flambée heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Echt heerlijk! De flammkuchen is een ideaal hapje voor Oudejaarsavond. Snijd 'm in stukjes en verdeel onder je gasten. Drink er lekker een glaasje witte wijn bij.

Bereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 70 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Annette Schild
  • Rbeemd
  • Dascha De Cnock
  • Judith Bandell
Flammküchen met spek en ui
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Flammkuchen 2.0
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Lente flammkuchen
 7
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Flammkuchen met gerookte zalm
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.