Flammküchen met spek en ui

Flammküchen met spek en ui


Waar eerst niemand van flammküchen, of tarte flambée, had gehoord is het de laatste tijd een ware trend. Grote merken nemen diepvriesvarianten op in het assortiment en je koopt het pizza-achtige brood bij broodjeszaken en op festivals. Een flammküchen is een brood belegd met ui, spek en creme fraihe. Hier het recept om het zelf eens te maken.

Let op: het deeg voor de flammküchen moet een uur rijzen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Ivonne Niessink
  • Judith Bandell
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Flammkuchen met spek en uien
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Flammkuchen 2.0
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Lente flammkuchen
 7
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.