Flammküchen met spek en ui
Waar eerst niemand van flammküchen, of tarte flambée, had gehoord is het de laatste tijd een ware trend. Grote merken nemen diepvriesvarianten op in het assortiment en je koopt het pizza-achtige brood bij broodjeszaken en op festivals. Een flammküchen is een brood belegd met ui, spek en creme fraihe. Hier het recept om het zelf eens te maken.
Let op: het deeg voor de flammküchen moet een uur rijzen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |