Frambozentaart met frangipane

Knapperig deeg, de smaakvolle laag frangipane, romig banketbakkersroom en heerlijk frisse frambozen: deze frambozentaart is heerlijk zomers! Dit recept is ook heel geschikt om frambozentartelettes mee te maken, gebruik in dat geval tartelettevormpjes of rondoringen.
Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: min 60 min + 20 min | Oventijd: 15 min + 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |