Frambozentaart met frangipane

Frambozentaart met frangipane - recept


Knapperig deeg, de smaakvolle laag frangipane, romig banketbakkersroom en heerlijk frisse frambozen: deze frambozentaart is heerlijk zomers! Dit recept is ook heel geschikt om frambozentartelettes mee te maken, gebruik in dat geval tartelettevormpjes of rondoringen.

Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: min 60 min + 20 min | Oventijd:  15 min + 20 min

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.