Gebakken zalm met sojasaus, spinazie en notenrijst
Gebakken zalm uit de oven is niet alleen minder vet, maar ook een stuk lekkerder. De zalm blijft in de oven heerlijk zacht en sappig. Marineer de zalm een half uur voordat je hem in de oven schuift heerlijk met soja saus, knoflook, gemberpoeder, gembersiroop en ketjap. Serveer de moot zalm op een mooi bord op een bedje van notenrijst. Top het af met zeewier en wat lente-ui en je hebt een top gerecht! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |