Geroosterde broccoli met zoete aardappel

Foody Redactie


Geroosterde broccoli met zoete aardappel. Veel groenten met weinig poespas. Het fijne is ook dat dit lekker snel klaar is, dit gerecht hoef je namelijk alleen maar in de oven te schuiven.
Het kruidenmengel geeft de groente extra veel smaak. Je kunt de geroosterde broccoli met zoete aardappel als een snelle vegetarische maaltijd beschouwen, maar je kunt er ook rijst of aardappelen bij serveren, of een stukje vlees of vis. Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.