Glutenvrije focaccia met mozzarella, ui en olijven

Ingrediënten
- 300 gr glutenvrije broodmix
- 200 ml lauwwarm water
- 10 gr droge gist (+2 el water)
- 1 el olijfolie
- snuf zout
- 1 grote (zoete) ui
Deze focaccia met mozzarella, ui en olijven is echt een toppertje! Deze focaccia geheel glutenvrij en daarom zeker niet minder lekker dan een 'normale' focaccia. En het fijne is: je maakt dit Italiaanse brood gemakkelijk zelf. Heerlijk als hapje bij de borrel, maar ook perfect om te serveren met de lunch. De oven doet het meeste werk dus het kan haast niet makkelijker.
Voorbereidingstijd: 20 min | Rijstijd: 40 min | Oventijd: 35-40 min


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |
![]() |
Vegan zoete aardappel brownies |