Granita van ijskoude latte macchiatto

Granita van ijskoude latte macchiatto


Granita is een Italiaans waterijs dat je heel makkelijk zelf kunt maken. Meestal is het op basis van fruit, maar deze keer is het een ijskoude latte machiatto die de smaak aan het ijs geeft. Deze granita is niet heel moeilijk om te maken en perfect om te serveren als dessert.
Bereidingstijd: 15 min | Vriezen: minimaal 4 uur
Het recept is afkomstig uit het nieuwe boek van Donna Hay: Basics tot brilliance.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Meloen granita
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Feel Good Tuesday: Watermeloen granita
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Het ultieme gin-tonic-toetje | Simone's Kitchen
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.