Heerlijke saté
Er zijn honderden verschillende recepten voor saté, de een nog lekkerder dan de anders. Hoewel het vooral een kwestie van smaak is. Veel proberen en experimenten dus.
Leg de prikkers voor het rijgen minimaal een half uurtje in het water. Hierdoor verbranden de houten stokjes minder snel en je krijgt het vlees er makkelijker af na het serveren. Lekker smullen maar! Let op: het vlees moet minimaal twee uur marineren
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |